Graafinen suunnittelu

Verkkoviestinnän suunnittelu

ja ohjeistus

Slogan ja tekstisisällöt

Tilasuunnittelu

Aineiston tuotekuvaus

 

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Archicad

 

Nordic Perspectives

TAPAHTUMAN VISUAALINEN ILME

EURES I Oulu I 2017

 

Nordic Perspectives - European (Online) Job Days - tapahtuma on osa vuosittain ympäri Eurooppaa järjestettävien kansainvälisten rekrytointitapahtumien ketjua. Tilaisuus toteutettiin yhtäaikaa verkossa sekä perinteisenä messutapahtumana hotelli Radisson Blun tiloissa Oulussa.

 

Rinnakkainen toteutustapa tekee tapahtuman kohderyhmien ja markkinoinnin suunnittelusta hyvin monitasoista. Suomalaisissa kanavissa tapahtumaa markkinoitiin kansainvälisen EURES-verkoston rekrytointitapahtumana sloganilla "Uskalla ylittää rajasi". Kansainvälisesti levitetyssä aineistoissa markkinointi painottui EURES-verkoston sijaan Suomeen, pohjoisuuteen ja lumeen.

 

EOJD-tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia ja siksi tapahtumatilojen puitteet ovat yleensä maltilliset. Tilasuunnittelun ytimeksi muodostui koko tapahtuman toimintamallin uudelleenarviointi ja muokkaus. Tilan jäsentelyssä hyödynnettiin mahdollisimman pitkälle tilassa jo olevia elementtejä, kuten avattavia seinäosuuksia ja erilaisia lattiapintoja. Kalustus koottiin hotellin ja taustaorganisaation olemassaolevista kalusteista. Tapahtuman graafinen ilme toistuu tilaan sijoitetuissa messuseinäkkeissä, kylteissä ja korteissa.

 

  © 2019 OMP. All rights reserved.

Graafinen suunnittelu

Verkkoviestinnän

suunnittelu ja ohjeistus

Slogan ja tekstisisällöt

Tilasuunnittelu

Aineiston tuotekuvaus

 

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Archicad