konseptisuunnittelu

sisustussuunnittelu

kalustesuunnittelu

graafinen suunnittelu

3D-mallinnus ja

havainnekuvat

 

Archicad

Rhinoceros

Keyshot

Adobe Photoshop

 

 

PlayGround

MYYMÄLÄKONSEPTI

elämyksellinen pelikauppa I 2019

 

Pelaamisessa on kyse elämyksistä. Tämän hetken pelikaupoissa pakkausten sisällä piileviä elämyksiä on kuitenkin vaikea aistia. - Playground -konseptin ideana on rikkoa tavanomaisten pelimyymälöiden sekatavarakauppamainen toimintaperiaate ja ulkoasu. Konsepti perustuu verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistelmälle, jossa myymälän roolina on toimia kuratoidun pelivalkoiman kirjakauppamaisena showroomina. Playground -myymälässä pelejä siis myös testataan ja esitellään.

 

Tuotesijoittelun selkeyttämistä on tutkittu konseptissa keskittämällä tuotevalikoima PC-, VR- sekä lattia- ja seinäpinnoille heijastettaviin peleihin. Näin myymälän tuotesijoittelu on voitu muodostaa peligenreihin perustuvaksi, laitevalmistajien teknisiin ratkaisuihin ja brändeihin perustuvan ryhmittelyn sijaan. Samalla lasten ja aikuisten sisällöt on voitu erotella toisistaan.

 

Myymälän visuaalinen ilme on start up -henkinen: rohkeita, isoja asioita edullisella toteutuksella. OSB-kalusteissa high tech kohtaa low tech -rakentamisen. Äänimaailma muodostuu pelimusiikista. Konsepti on sijoitettu tässä kuopiolaisen kauppakeskus Apajan tilaan K1-27-3, huikean sinisen maanalaisen käytävän varrelle. Suuremmissa tiloissa mukaan liittyisi luontevasti myös kahvila.

 

 

  © 2019 OMP. All rights reserved.

konseptisuunnittelu

sisustussuunnittelu

kalustesuunnittelu

graafinen suunnittelu

3D-mallinnus ja

havainnekuvat

 

Archicad

Rhinoceros

Keyshot

Adobe Photoshop