konseptisuunnittelu

sisustussuunnittelu

kalustesuunnittelu

3D-mallinnus ja havainnekuvat

 

Archicad

Rhinoceros

Keyshot

Adobe Photoshop

 

Yritys S

TOIMITILAKONSEPTI

Teollisuusyritys I Kuopio I 2017

 

Yritys S on toiminut pitkään. Asiakkaat ovat kansainvälisiä ja tuotteet laadukkaita, mutta 1980-luvulla rakennetut toimitilat ovat päässeet rapistumaan. Asiakkaat ja liikekumppanit kohdataan tiloissa, jotka kyseenalaistavat laadukkaiden tuotteiden luoman mielikuvan vahvasti. Myös ero eri viestintäkanavien ilmeeseen on huomattava.

 

Konseptin tavoitteena on tilasuunnittelun keinoin vahvistaa perinteisen teollisuusyrityksen laatumielikuvaa sekä nivoa yhteen yrityksen visuaalista ilmettä. Suunnitelma kattaa paloja yrityksen puolijulkisista vierasalueista: tilan johon vieraat saapuvat, aulan sekä muodolliseen kohtaamiseen tarkoitetun neuvoteluhuoneen. Kombitoimiston rakenne on säilytetty ennallaan.

 

Yrityksen briefissä laadukkuuden käsite kytkeytyi ajanmukaisuuteen ja skandinaavisuuteen. Kun pohdin edelleen laadukkuuden ilmaisua tilassa, päädyin lisäksi käsitteeseen aito. - Teollisen tilan peittämisen tai koristelun sijaan halusin ottaa rakennuksen alkuperäisen arkkitehtuurin nykyistä selkeämmin esille ja korostaa sitä aidoilla materiaaleilla. Koska tavoitteena on kunnostaa vain osa tiloista tulee muutosten sulautua uskottavasti rakennuskokonaisuuteen.

 

  © 2019 OMP. All rights reserved.

konseptisuunnittelu

sisustussuunnittelu

kalustesuunnittelu

3D-mallinnus ja

havainnekuvat

Archicad

Rhinoceros

Keyshot

Adobe Photoshop